Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Chodí ty kódy ještě vůbec ? Poslední dobou vidím samé žádosti, ale skoro nikdo už kódy nedává a mě taky před půl rokem chodily a teď když bych fakt potřeboval tak vůbec nic.

0 Citovat

Ano, stale chodi... :)

0 Citovat

Mě nepřišel nikdy:)

0 Citovat

Chodí, mně přišel úplně první kód teprve včera 😄

0 Citovat

Nikdy nepřišel a nechodí.

0 Citovat

DC8PHABFM6, asi jenom do dneska, nejak mi zapadnul v mailboxu :/

0 Citovat

Ahoj, kdyby někdo měl nevyužitý kód, prosím o zaslání do SZ, moc by se mi hodil. Díky.

0 Citovat

Také bych poprosil o kódík, pokud bude někdo mít. Děkuji

0 Citovat

Dobrý den, prosím ne měl byste někdo kodík. V zimě sama několikrát sem na fórum kodíky dávala , a teď zrovna bych nějaký potřebovala. Předem děkuji:-)

0 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo kód, prosím napište do SZ, budu Vám moc vděčný. Když dostávám to na mail a nepoužívám, tak vždycky dávám ty kódy sem, rád bych tentokrát využil něčí. Děkuji.

0 Citovat

Prosim kod, nemel by nekdo navic, budu rada. Diky

0 Citovat

Ahoj, taky bych uvítal jeden kód na slevu. Plánuju delší rodinnou dovču v Rakousku. Předem mnohokrát díky.

0 Citovat

V posledním roce jsem zde poskytnul mnoho kódů a teď, když by se mi hodil na větší rezervaci (na mé poměry), nepřichází. Kdyby někdo měl nevyužitý, prosím do SZ. Předem díky.

0 Citovat

Mám promo kod na zľavu 10% (Odmena  bude vyplatená do booking.com peňaženky vo forme cestovateľského kreditu) platný do dnešnej polnoci. Málo pravdepodobné sa stalo skutočnosťou a kód teraz nepotrebujem.  V prípade záujmu píšte do SZ. 

2 Citovat

Kód od Ejo využitý. Děkuji

1