Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Chodí ty kódy ještě vůbec ? Poslední dobou vidím samé žádosti, ale skoro nikdo už kódy nedává a mě taky před půl rokem chodily a teď když bych fakt potřeboval tak vůbec nic.
Ahoj, pokud by měl někdo kód, prosím napište do SZ, budu Vám moc vděčný. Když dostávám to na mail a nepoužívám, tak vždycky dávám ty kódy sem, rád bych tentokrát využil něčí. Děkuji.
V posledním roce jsem zde poskytnul mnoho kódů a teď, když by se mi hodil na větší rezervaci (na mé poměry), nepřichází. Kdyby někdo měl nevyužitý, prosím do SZ. Předem díky.
Mám promo kod na zľavu 10% (Odmena bude vyplatená do booking.com peňaženky vo forme cestovateľského kreditu) platný do dnešnej polnoci. Málo pravdepodobné sa stalo skutočnosťou a kód teraz nepotrebujem. V prípade záujmu píšte do SZ.